“31 fruta dhe perime”/ Nje liber me keshilla nga Hajredin Toca - Rudina - 3 maj 2021

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. #HajredinToca
Në këtë pjesë të dytë do të kemi të ftuar agronomin Hajredin Toca. Ai sapo ka publikuar librin e
tij të parë “31 fruta dhe perime”. Si ndikojnë frutat dhe perimet në shëndetin e njeriut? Si t’i
zgjedhim dhe t’i ruajmë ato? Cilat janë vlerat ushqyese dhe përbërësit kryesor?
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRlifes for more videos!
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Σχόλια