Vaksinat e femijeve/ Ja ç’duhet te dini para vaksinimit - Rudina - 3 maj 2021

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. #NikoletaKolici
Në këtë pjesë të tretë do të flasim për vaksinimin e fëmijëve dhe Covidin. Sfidat, problematikat
që ata hasin si dhe rekomandimet e mjëkëve pediatër. Për të folur rreth kësaj teme, në studio
kemi të ftuar mjeken pediatre Nikoleta Kolici.
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRlifes for more videos!
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Σχόλια