Stervitje ushtarake me trupat europiane ne Shqiperi - (17 Shtator 2001)

Lajme Arkiva - TV Klan 2001
Brenda dy javëve të ardhshme, do të zhvillohet një stërvitje me trupave ushtarake, me idenë e krijimit të një situate krize, në të cilën do të jetë i nevojshëm përdorimi i forcave të armatosura. Kjo stërvitje do të organizohet dhe do të drejtohet nga komanda e trupave alpine në Bolzano dhe zhvillohet në frymën e partneritetit për paqe. Këtë vit përveç Shqipërisë, do të marrin pjesë në këtë stërvitje trupa ushtarake nga Argjentina, Kroacia, Egjipti, Italia, Lituania, Rumania, Sllovenia e Hungaria.
Qëllimi i partneritetit për paqen është që të mbështesë operacionet e ruajtjes së paqes dhe të mbajë stabilitetin në Europë, nëpërmjet bashkëpunimit të ushtrive të vendeve të ndryshme të rajonit. Kjo stërvitje zhvillohet një herë në dy vjet dhe në substancë është stimulimi i një operacioni të ruajtjes së paqes./tvklan.al
Gazetar - Vladimir Lame

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRlifes for more videos!
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Σχόλια

  1. Al Pekato

    Al PekatoΠριν 2 ημέρες

    Po keta ushtaret me qira i moret