Best of/ Yoga face, ushtrimet e muskujve te fytyres - Rudina - 22 Shkurt 2021

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRlifes for more videos!
Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Σχόλια

  1. Shelley Ward

    Shelley WardΠριν 2 ημέρες

    The vid was so instructional. I've been trying to look for a vid that explains everything in this GRlifes vid. 👨‍⚕️Your lesson actually reminds me of the channel from this new health enthusiast Dr Ethan. Doctor's tips are insightful and he helped me a lot on my studies. He is an educational Dr in Europe and he explains vaccines. Go check his YT out and give the medical student a subscribe over here! ➡️ #DoctorEthanScience